Leer ons kennen

Over ons

Kom te weten hoe wij Acosh startte, hoe we meer dan 10 succesvolle projecten hebben ontwikkeld en welke technieken we gebruiken om jou te helpen aan een online succes.

2017

Opgericht in

10+

Aantal cases

5.0

Review

Laptop

Leer ons kennen

Acosh - Digital agency

Acosh, gevestigd in Almere, is een Digital Agency dat zich toelegt op het ontwerpen, ontwikkelen, hosten en onderhouden van maatwerkwebsites. Sinds onze oprichting in 2017 hebben we een consistente groei doorgemaakt. Ons vakmanschap komt tot uiting in het gebruik van moderne technologieën zoals Laravel en VueJS.

Wij zijn trots op de succesvolle voltooiing van meer dan 10 projecten, met een 5-sterren Google review score en een groeiende klantenkring die getuigt van onze toewijding en kwaliteitsservice. Gelegen in Almere, strekt onze expertise zich uit tot de regio Noord-Holland, waar wij bekend staan om onze professionele aanpak in Webdesign en Webdevelopment.

Bij Acosh geloven we in maatwerk, waarbij we streven naar het begrijpen van de unieke behoeften van elke klant. Ons doel is niet alleen om websites te bouwen, maar om digitale ervaringen te creëren die de identiteit en visie van jouw onderneming weerspiegelen. Kies Acosh als jouw betrouwbare partner voor een onderscheidende online aanwezigheid. Wij zijn hier om jouw digitale visie te realiseren.

Contact opnemen Contact opnemen

Innovatief, open-source, toekomstbestendig

Technieken die we gebruiken

We gebruiken open-source software bij Acosh om te profiteren van voordelen zoals onderhoudbaarheid via een ondersteunende gemeenschap en code transparantie, toekomstbestendigheid met leveranciersonafhankelijkheid en aanpasbare code, het bevorderen van innovatie door snelle evolutie en aanpassing, kosteneffectiviteit door het verminderen van onderhoudskosten, en verbeterde beveiliging met gemeenschapsaudits, terwijl we ook interoperabiliteit bevorderen door naleving van industriestandaarden.

  • Vue.js

Socials

Info

Sweelinckplantsoen 40
1323 MT, Almere

KvK: 86582992