justincarservice.nl

Just-in Car Service

Aantrekkelijke en functionele online aanwezigheid

Webdevelopment Webdesign Planner Backoffice Digitale Presentatie

Just-in Car Service

Als toonaangevend fullservice digital agency hebben we bij Acosh het genoegen gehad om de bedrijfswebsite van Just-in Car Service te ontwikkelen. Onze focus lag niet alleen op het creëren van een aantrekkelijke online aanwezigheid, maar ook op het implementeren van een geavanceerde afspraakplanner die naadloos is geïntegreerd met de Google Calendar-agenda van Just-in Car Service.


Planner

Wat deze planner echt uniek maakt, is de naadloze integratie met de Google Calendar-agenda van Just-in Car Service. De beschikbaarheid van datum- en tijdslots wordt automatisch bepaald op basis van de reeds geplande afspraken in de agenda. Dit betekent dat klanten altijd toegang hebben tot real-time beschikbaarheidsinformatie, wat het proces van het plannen van een afspraak aanzienlijk versnelt en vereenvoudigt.Succesvolle samenwerking

De samenwerking met Just-in Car Service was voor Acosh erg prettig. Het was ook een kans om een op maat gemaakte oplossing te bieden die de unieke behoeften van het bedrijf aanpakt. Door middel van nauwe samenwerking en constante communicatie zijn we erin geslaagd een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Socials

Info

Sweelinckplantsoen 40
1323 MT, Almere

KvK: 86582992