ratjetoe.info

Stichting Ratjetoe

Van oude website naar splinternieuwe website.

Migratie Webdesign Panel TailwindCSS Modern

Stichting Ratjetoe


Stichting Ratjetoe is een stichting die ratten opvangt. Zij hadden een backoffice met alle (medische) data van de ratten. Het ging hier om een grote hoeveelheid data over ratten waaronder data die uit 2008 stamde. Aangezien de backoffice en website flink verouderd was heeft Acosh deze uitdaging met beide handen aangegrepen. Daarnaast was de oorspronkelijke developer niet meer te bereiken.


Data veiligstellen

Om bij de data te komen moest er een inlogsessie gehijacked worden. Vervolgens hebben we GET requests naar individuele ID-oplopende detail pagina’s gedaan en de HTML onttrokken, data uit de HTML omgezet en in onze vernieuwde database met andere data structuur opgeslagen.


Nadat we de data veiliggesteld hadden, zijn we aan de slag gegaan met het design van de website. Na meerdere iteraties is er een klap gegeven op het design. Waarna we direct aan de slag zijn gegaan!


De klant wilde graag de ratten nog steeds in een database bij kunnen houden. Daarom hebben wij een administratief paneel gebouwd en geïntegreerd CMS om de pagina teksten up-to-date te houden. De klant en wij zijn erg blij met het eindresultaat. 

Socials

Info

Sweelinckplantsoen 40
1323 MT, Almere

KvK: 86582992